KMA-ansvarig

KMA-Ansvarig sökes till NA Bygg AB

NA Bygg AB är ett av de ledande byggentreprenadföretagen i Örebro län. Vi är en professionell organisation med hög kompetens som arbetar med de stora byggprojekten huvudsakligen i Örebro län. Vi är över 60 medarbetare och omsatte år 2017 drygt 300 milj. kr. NA Bygg är ett expanderande företag som präglas av framåtanda, utveckling och har en tydlig strategi för att forma det moderna byggföretaget. Vi har kontor i Hallsberg. Läs mer om oss på www.nabygg.selänk till annan webbplats

Vi söker nu en Kvalitet-, miljö- och arbetsmiljöansvarig


Dina arbetsuppgifter
Som KMA-ansvarig på NA Bygg är du en resurs för hela verksamheten.
Du driver och ansvarar för frågor gällande kvalitet, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Du stöttar i produktionen och säkerställer att företaget och projektet följer lagar och förordningar och arbetar med att upprätta arbetsmiljöplaner samt dokumentera arbetsmiljöfrågor under projektens gång.

Som KMA-ansvarig på NA Bygg ansvarar du för att utveckla verksamhetssystemet så kraven för certifieringarna i ISO 9001, 14001 samt AFS 2001 uppfylls och du kommer få möjligheten att driva vårt hållbarhetsarbete.

Du har ett övergripande ansvar för KMA-arbetet och ingå i företagets ledningsgrupp, du kommer också att följa projekten i det praktiska arbetet. Rollen innebär mycket kontakt med den interna organisationen, beställare, myndigheter och underentreprenörer.

Din profil
Som KMA-ansvarig har du ett genuint intresse för kvalitet, miljö och arbetsmiljöfrågor.
Du har minst en högskoleutbildning och några års erfarenhet med dig av yrket. Byggbakgrund är ej ett krav men är meriterande.

Som person är du engagerad, kommunikativ och bra på att samarbete. Du är noggrann, strukturerad och har förmågan att prioritera.

Om NA Bygg AB
NA Bygg är ett privatägt bolag som drivs på ett affärsmässigt sätt och har tydligt kundfokus. Vi är ett värderingsstyrt bolag med högt i tak och korta beslutsvägar. Delaktighet, kvalitet och serviceinriktning är några av nyckelorden i verksamheten. De anställda har hög kompetens och är kvalificerade inom sina områden. Vi är det lilla företaget som är nära i beslut. Vi jobbar långsiktigt vilket ger en trygghet för våra medarbetare och kunder. Vi bryr oss om varandra och har en fin och god känsla i företaget.

Våra värdeord är; engagemang, långsiktighet och tillit.


Start: Efter överenskommelse, hösten 2018.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Rekrytering sker i samarbete med Personalpoolen Mellansverige AB. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta NA Byggs VD Gustav Falkenström på telefon: 0582-812 10, 070-149 00 33 alternativt rekryteringskonsult Agnetha Paulsson 019- 12 60 74 på Personalpoolen Mellansverige AB.

Söker tjänsten gör du genom att registrera dig med personligt brev och din CV på www.personalpoolen.se/lediga-jobblänk till annan webbplats. Sista ansökningsdag är 16 augusti 2018.

Sidan uppdaterad 2018-08-29